Recensies

Wat klant op Google Review zeggen


"Extra groep laten plaatsen"
Extra groep laten plaatsen. Adequate communicatie met kantoor, snelle afspraak, vriendelijke en vakbekwame monteur en nette plaatsing van de groep in de meterkast. Eerlijk tarief ook. Goed bedrijf!

Dhr. Hoving


"Keurige en vriendelijke werknemers"
Alle lof voor dit bedrijf voor de snelle en goede aanleg van een extra groep in mijn meterkast voor de inductiekookplaat. Keurige en vriendelijke werknemers, die alles netjes hebben opgeruimd en achtergelaten.

Mvr. Getrouw


"Fantastische werk geleverd"
Dhr Geerlings heeft een complete auto laadpaal geïnstalleerd. Tevens nog wat extra groepen voor een inductiekookplaat en zonnepanelen geïnstalleerd. Ook heeft die wat verbeteringen aangebracht aan de bekabeling van het zonnepanelensysteem. Zeer tevreden over het netjes achterlaten van de werkplek (dit heb ik wel eens anders gezien). Fantastische werk geleverd dus ga zo door!.

Dhr. Dinther


"klantvriendelijk en vakkundig"
Fa. Geerlings heeft vorige week onze groepenkast , met extra groep voor inductie koken, vervangen. Alles geplaatst naar tevredenheid. De monteurs zijn klantvriendelijk en vakkundig. Bedrijfskleding is professioneel en maakt het compleet.

Fam. Lankman


"planning en de service waren uitstekend"
Wij kunnen Geerlings Elektrotechniek aanbevelen. Zij hebben alle elektra in ons nieuwe bedrijfspand aangelegd. Alle afspraken zijn nagekomen en de planning en de service waren uitstekend.

Havenhout Zaanstad